Hond Muis in de nieuwe dramaserie 'De K van Karlijn'

Vanavond is de eerste uitzending van de nieuwe televisie-serie ‘De K van Karlijn’. Hond Muis zal daarin veel te zien zijn!

Actrice Tjitske Reidinga is nooit te beroerd om haar goede vriendin Linda de Mol te helpen. De twee kennen elkaar natuurlijk van Gooische Vrouwen, maar De Mol is nu ook het creatieve hoofd van Net5. Daar is vanaf woensdag de nieuwe serie De K van Karlijn met Reidinga te zien.

Borstkanker
Wanneer Karlijn de diagnose borstkanker krijgt, besluit ze met een grote hoeveelheid humor en ironie door het leven te gaan. Hoewel het een ernstige ziekte is, wil de gedachte dat het weleens fout zou kunnen aflopen er bij Karlijn niet in. Humor en ironie lijken haar de perfecte remedie tegen het zware traject dat voor haar ligt.

Hulp
Hoewel Karlijn de diagnose ogenschijnlijk onbewogen ondergaat en de ziekte relativeert met haar humor, valt het nieuws haar man Victor een stuk zwaarder. Karlijn wil voorkomen dat haar hele leven - en dat van Victor en hun zoon - ineens alleen nog maar om de ziekte draait, en ze vindt het daarom moeilijk om hulp te accepteren.

De nieuwe serie De K van Karlijn is vanaf woensdag 6 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5.